MULAKAN DENGAN

25 July 2011

berkatalah benar walaupun pahit...

alhamdullilah masih berkesempatan utk menulis...
allahukbar...
baru ja ak dapat mesej "salam syidah jgn tulis kat white board td pengetua tegur"..... ak pun balas "w'salam, maaf cik wan".....
salah kah aku tulis,
terasa ke wahai cikgu??????
kenapa nak terasa...
salah kah apa yang ak tulis...
benda tue hakikat..
kalu kamu terasa maknanya ada something yang kamu wut salah..
malu lah pada ALLAH.....
ALLAH tahu apa yg kamu buat.. sehebat mana pangkat kamu, gaji kamu, kerja kamu, tpi hasil dari sumber222 tue kamu tak guna kearah kebaikan......
setiap apa yg kita makan jadi darah daging.....
nauzubillah.. semoga ALLAH mengampuni ak sekiranya ak melakukan benda tue dgn sengja tau tidak... sbb ak takut dgn azab ALLAH.. lebih baik fakir harta jgn fakir nilai agama.. ya ALLAH kurniakanlah ak kesenangan yg ENGKAU redhai.... jauhkanlah ak dr perkra2222 yg boleh memudaratkan diriku, keluargaku, shbt22ku serta muslimin dan muslimat ya ALLAH....
jauhkah kami dari kefakiran ilmu ya ALLAH....
istiqamahkan diri kami untuk terus berada dijalan yang benar.. jalan yang engkaur redhai... berkatilah rezeki yg ENGKAU berikan......



sebelum tue ne kata222 yg ak tulis kat white board: kalu sapa yg terasa bagus lah " ALLAH MAHA MELIHAT, JDI JAGALAH KECANTIKAN DALAM".. :)

No comments:

Post a Comment

tersayang

tersayang

my cute baby